(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan ammattilainen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Oletko alasi rautainen ammattilainen ja etsit uusia haasteita?


Toimintamme kasvaessa, etsimme ammattitaitoista rakennusalan työntekijää tiimiimme Joensuuhun.


Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000 kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön.


Tehtäviisi kuuluu monipuoliset kirves/sisustuskirvesmiehen työt. Olet rakennusalan ammattilainen, jolla on vankka ja monipuolinen, vähintään 5 vuoden kokemus rakentamisen ja saneerauksen tehtävistä ja rakennusalan ammattikoulutus (esim. kirvesmies tai muu soveltuva koulutus). Eduksi katsomme mattoasennus-, muuraus- ja/tai laatoitustaidon. Työsuhde on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva.


Toivomme että pidät itsenäisestä työskentelystä, olet motivoitunut, oma-aloitteinen ja asiakaspalvelu henkinen. Kommunikoit sujuvasti suomeksi sekä englanniksi ja sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Lisäksi sinulla tulee olla B-ajokortti ja oma auto työkohteiden välillä kulkemiseen. Valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 23.6.2019.Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -