(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan ammattilainen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Haemme reipasta ja omatoimista RAKENNUSMIESTÄ tiimiimme Ouluun.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Tehtävässä vastaat asiakaskohteessa suoritettavista rakennus-, korjaus- ja kunnossapitotehtävistä, joissa arvostetaan osaamista ja kykyä tarttua uusiin haasteisiin. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville klo 7-15.30 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokopäiväinen.

Tehtävän hoitaminen vaatii rakennusalan peruskoulutusta sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Katsomme eduksi työturvallisuus, - ja tulityökortit sekä sähköisten huoltokirjojen käyttökokemuksen. Sinulta löytyy hyvä asiakaspalveluasenne sekä itsenäistä työotetta ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. B-ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus ovat tehtävässä välttämättömät. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja omaat perus ATK taidot. Työhön valittavalle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi.  Hakuaika päättyy 19.5.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –