(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan ammattilainen / vahinkosaneeraaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Kierrätysyhteiskunnan rakentaminen vaatii rutkasti työtä, onneksi satumme osaamaan sen homman - naula kerrallaan.

Meillä L&T Korjausrakentamisessa työskentelee 300 korjausrakentamisen ja vahinkosaneerauksen ammattilaista. Hoidamme kaikki rakennus- ja remonttipalvelut aina kalusteasennuksista perusteelliseen korjausrakentamiseen.
Haemme nyt pääkaupunkiseudun porukkaamme

RAKENNUSALAN AMMATTILAISTA/ VAHINKOSANEERAAJAA

kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudun ja ympäryskuntien alueelle. Tehtävässä työskentelet korjausrakennus-, tilamuutos- ja vahinkosaneeraustyömailla.

Etsimältämme tyypiltä löytyy työkokemusta rakennusalalta ja sitä kautta kehittynyttä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Jos sinulta löytyy vielä rakennusalan koulutus, siitä on apua, mutta se ei ole kuitenkaan pakollinen. Työssä tarvitaan lisäksi B-ajokorttia, sillä liikut työmailla ympäri pääkaupunkiseutua. Työskentelet asiakaslähtöisesti ja suunnitelmallisesti. Arvostat laadukasta työn jälkeä ja olet halukas oppimaan myös uusia asioita. Asiakaspalvelutilanteiden vuoksi tehtävässä tarvitaan Suomen kielentaitoa.

Meillä sinulla on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu tavallista laajempi työterveyshuolto, sairauskassa, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Vahinkoalalla töitä riittää ja suhdanteiden vaihtelut eivät niin vain meitä hetkauta!

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Jos tarvitset lisätietoja tehtävästä, voit pirauttaa arkisin työnjohtajallemme Sampo Rummukaiselle p. 050-3855950 tai laittaa meiliä sampo.rummukainen@lassila-tikanoja.fi