(Poistunut julkaisusta)

Rakennusala, kesätyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020

Kesätöitä tarjolla Tampereen raksoilla! 
Palkkasimme viime kesänä yli 100 työntekijää rakennusalalle, eikä vauhti näytä tänäkään vuonna hiipuvan! 

Asenne, tekemisen meininki ja oppimishalu. Näitä asioita me arvostamme kesätyöntekijöissämme! Jos olet kiinnostunut rakennusalasta, muttet vielä omaa käytännön kokemusta niin tämä on loistava paikka päästä oppimaan ammattilaisten mukana. Tarjoamme töitä myös kokeneemmille tekijöille, joten laita hakemus jossa kerrot aiemmista tehtävistäsi ja jutellaan osaamisestasi lisää.

Kesällä tarjolla mm. kanto, -ja raivaustöitä, ulkomaalausta, telineiden purkua yms. Työtehtävät vaihtelevat työmaiden vaiheiden ja kohteiden mukaan. Alkuun riittää, että sinulla on voimassaoleva työturvallisuuskortti sekä oppimishalua! Työaika ma-pe klo 7-15.30. Kesätöiden aloitus on sovittavissa touko-heinäkuulle ja töiden kesto sopimuksen mukaan n. 1-4kk.  Palkkaa maksamme aina kokemuksen sekä rakennusalan TES mukaan. Aloituspalkka minimissään 12,24€/h lomakorvas mukaan lukien.

Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja järjestämme työntekijöillemme säännöllisesti yhteisiä tapahtumia. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja nuorekas WorkPowerin raksatiimi. Teemme yhteistyötä satojen rakennusalan yritysten kanssa ja me autamme sinua löytämään sinulle sopivan kesätyöpaikan. Tarjoamme sinulle vastuullisen kesätyöpaikan ja luotettavan työnantajan. Olemme tänäkin vuonna mukana ”vastuullinen kesäduuni -kampanjassa”, josta voit lukea lisää www.kesäduuni.org.  

Lähdetäänkö yhdessä toteuttamaan työelämäsi toiveita? Laita hakemus tulemaan!

Lisätietoja kesätöistä tarvittaessa antaa HR-koordinaattorimme Jenna Rantanen p.0406679544 ja Jasmi Friberg p. 0406462426

”Tahto on se, mikä saa asiat etenemään.”

 

Avainsanat: kesätyö, kesäduuni, rakennustyöntekijä, tampere, pirkanmaa