(Poistunut julkaisusta)

Rakennus-/remonttitekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Etsimme Pieksämäelle rakennus-/remonttipuolen tekijää.

Työt sisältävät monipuolisesti erilaisia remontti- ja rakennustöitä, muun muassa listoitusten tekoa, ovien asennuksia, rakennusten laajennuksia, kylpyhuoneremontteja, pihakivetysten tekoa sekä sisäpintojen remontointia.
Eduksi luetaan mikäli tekijä on kykeneväinen märkätilaremontointiin ja laatoitustöihin.

Etsimme omatoimista ja itsenäiseen työhön kykenevää tekijää, jolla on rivakka ja tarkka työote.
töitä tehdään välillä itsenäisesti ja välillä työparin kanssa.

Työt ovat pääsääntöisesti Pieksämäellä sekä ympäryskunnissa. Ajokortti vaaditaan, mutta oman auton käyttömahdollisuutta ei tarvita.

Työ on kokopäivätyötä ja ajoittuu pääsääntöisesti klo 7-15:30 aikaan. 

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Hae paikkaa pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta.
Työt alkavat ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.