(Poistunut julkaisusta)

Rakennus- / perussiivoojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Kaipaatko sähinää ympärillesi etkä viihdy lainkaan aloillasi? 

 

Mahtavaa, sillä me L&T:llä etsimme huipputiimiin huipputekijöitä

 

RAKENNUS- JA PERUSSIIVOUKSEEN

 

vakituiseen työsuhteeseen Kuopion alueelle! Näissä hommissa pääset yhdessä parisi tai tiimisi kanssa pitämään huolta vaihtelevien asiakaskohteidemme perus- ja rakennussiivouksista, unohtamattakaan asiakastyytyväisyyttä. Työajat vaihtelevat kohteista riippuen, joten hommat ovat ajoittain vuorotyöluonteisia sekä tilaustöistä riippuen tekijöiden pitää pystyä joustamaan lyhyelläkin varoitusajalla! 

 

Tiimiimme kuuluu niin vasta-alkajia kuin kokeneita konkareitakin, joten tiimiimme mahtuu vielä monen moisia motivoituneita tekijöitä. Aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus on toki plussaa, mutta ennen kaikkea arvostamme reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Odotamme hakijalta luotettavuutta, tarkkuutta sekä itseohjautuneisuutta. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön on ehdottomasti plussaa! 

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Eikö kuulostakin hyvältä? Kerro siis meille lisää itsestäsi ja täytä hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta! Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain hakulinkin kautta.