Rakennus- / loppusiivooja Kuopioon
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2021

Tehtävämme on pistää kaikki ihmisen tuottama uudelleen käyttöön, kenties joskus vielä avaruudestakin. Mutta juuri nyt meillä on runsaasti avoimia työtehtäviä maapallolla! Liity remmiin mukaan ja tule meille

 

RAKENNUS- / LOPPUSIIVOOJAKSI KUOPIOON

 

Tehtävä on kokoaikainen ja työmaat sijaitsevat Kuopiossa sekä laajemmin Pohjois-Savon alueella. Tehtäviin kuuluu rakennustyömaiden siivousta reippaalla ja hyvällä asenteella varustettuna. Huolehdit omalta osaltasi työmaan siisteydestä, viihtyvyydestä ja työturvallisuudesta. Työtehtäviisi kuuluu työmaan loppusiivous, jolla karistetaan viimeisetkin pölyt kohteista rakennustyön jäljiltä. Kohteissa työskennellään maanantaista perjantaihin pääsääntöisesti klo 7:00-15:00. 

 

Reipas ja työtä pelkäämätön asenne vievät sinut tässä tehtävässä hyvin pitkälle! On aina eduksesi, jos sinulla on aiempaa kokemusta rakennustyömaan siivouksesta tai siivousalan koulutus, mutta emme edellytä sitä. Opetamme ja perehdytämme sinut tehtäviisi, kun sinulta löytyy motivaatiota ja intoa oppia. Työmaalla työskentelyyn tarvitaan työturvallisuuskortti, mikäli sinulta ei sitä vielä taskustasi löydy, älä huoli – avustamme sen hankinnassa.

 

Tarjoamme sinulle työn osana mahtavaa työyhteisöä, huolellisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi. Tässä pestissä pääset tutustumaan läheltä työmaalla työskentelyyn ja sen eri vaiheisiin, mielenkiintoa tehtävästä ei siis puutu! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut laajasta työterveyshuollosta ja henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin saakka. 

 

Hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, kysy rohkeasti asiakasryhmän päälliköltä Sari Hermanoffilta p. 050 383 8439 (arkisin klo 8:00-16:00). 

 

 

Voit tutustua Lassila&Tikanojaan työnantajana nettisivuillamme osoitteessa: 

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot