Rakennus-/kunnossapitotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

Haemme asiakkaallemme monipuolista tekijää rakennusalan ja kunnossapidon tehtäviin!

Työarkesi sijoittuu YARA:n tehdasalueelle Siilinjärvelle. Tehtävässä menestyminen ei edellytä erityistä pohjakoulutusta, mutta katsomme eduksi esimerkiksi rakennusalan koulutuksen. Sinut perehdytetään kattavasti työtehtäviisi ja työ vaatii suoritetun ja voimassa olevan työturvallisuuskortin.

Olet työotteeltasi ahkera, oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen.

Työaikasi on arkisin 7:00-15:30 ja tehtävän palkkaus on rakennusalan TES. Työnkesto on vähintään 2 kk, suurella todennäköisyydellä pidempäänkin.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pikaisesti verkkosivujemme kautta, sillä haastattelemme sopivia osaajia jo hakuaikana!

Lisätietoa tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Susanna Koponen sähköpostitse susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi tai puhelimitse 044 765 0120.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot