(Poistunut julkaisusta)

Rakennus-/kirvesmies, Hollola
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019
Etsimme asiakkaallemme AMMATTITAITOISTA RAKENNUS- /KIRVESMIESTÄ Lahden seudulle

Työtehtäväsi ovat kyseisessä kohteessa erilaiset kylpyhuoneen ja saunatilojen rakennustehtävät. Ensisijaisesti tarve heinäkuulle ja elokuun alkuun, mutta mikäli löydämme sopivan henkilön ja työt sujuvat odotetusti, niin mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme sinulta aiempaa työkokemusta rakennus-/kirvesmiehen tehtävistä ja erityisesti saunaosaston pavelointitöistä, kylpyhuoneen alakatto- ja kyprokkitöistä. Katsomme eduksi mikäli sinulla on myös omia työkaluja käytössä.

Odotamme sinulta motivoitunutta, itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön.

Sinulla tulee olla voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, omaa autoa ja hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuutta nopeutettuun palkanmaksuun, jolloin palkkapäivä on joka perjantaina.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heinäkuun alussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Timperi janne.timperi@hryhtiot.fi, 040 172 5026 tai Anniina Kivimäki anniina.kivimaki@hryhtiot.fi, 040 173 1213

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: rakennus, rakennusmies, timpuri, kirvesmies