(Poistunut julkaisusta)

Rakennus-/kattopeltiseppä, Kattomaailma Oy (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Asiakkaamme Kattomaailma Oy on vesikattojen kunnon arviointiin, raportointiin ja korjauksiin erikoistunut palveluyritys. Yritys on toiminut Pirkanmaan alueella jo vuodesta 1997 asti. Etsimme nyt asiakkaallemme pikaisella aikataululla 

RAKENNUS-/KATTOPELTISEPPÄÄ

keikkaluontoisiin töihin Tampereen keskustaan.  

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta peltisepän työtehtävistä vähintään vuoden ajalta. Rivi- ja tuplasaumaukset ovat sinulle tuttuja eikä itsenäinen työskentely ole ongelma. Tärkeää on myös reipas ja aktiivinen asenne työntekoa kohtaan! 

Kyseessä on vuokratyösuhde, palkkaus TES:n mukainen. Työt alkavat mahdollisimman pian, joten lähetä hakemuksesi heti tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen, p. 044 740 4501. 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.