(Poistunut julkaisusta)

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinööri / Veljekset Kellola Oy
Veljekset Kellola Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020
Veljekset Kellola Oy on vuonna 1998 perustettu maanrakennusalan yritys. Yritys tarjoaa ammattitaitoista palvelua pääsääntöisesti Raahen seudulla, mutta tarvittaessa yritys palvelee ympäri Suomen. Koulutettu henkilökunta ja laaja alihankkijaverkosto varmistavat riittävän kapasiteetin suurienkin projektien hoitamiseen. Toiminnan kasvaessa ammattilaisjoukko kaipaa nyt vahvistusta monipuolisten projektien toteuttamiseen.

Haemme asiakasyrityksellemme Veljekset Kellola Oy:lle RAKENNUS- JA YHDYSKUNTATEKNIIKAN INSINÖÖRIÄ vastaamaan työmaakohteiden johtamisesta.

Työtehtäviisi kuuluvat urakkalaskentaan ja rakennusprojektien toteutukseen osallistuminen sekä työmaavaiheiden johtaminen. Tehtävänäsi on myös huolehtia töiden dokumentoinnin toteutumisesta aikataulujen ja määräysten mukaisesti laatua noudattaen.

Etsimällämme henkilöllä on:
- Rakennustekniikan insinöörin koulutus, voit olla myös loppusuoralla opinnoissasi
- Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
- Hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito

Eduksesi katsotaan aikaisempi työkokemus maanrakennusalalta sekä työnjohtotehtävistä.

Meiltä saat vakituisen työsuhteen kilpailukykyisellä palkkauksella, monipuolisen tehtävän hyvässä työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi ja osaamistasi maanrakennusalalla.

Oletko se sinä? Täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia sekä hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille, varmistat että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.