(Poistunut julkaisusta)

Rakennus- ja talotekniikan (kylmä, LVI ja sähkö) projektipäälliköitä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2020
Etsimme nyt kahta rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista
PROJEKTIPÄÄLLIKÖN tehtäviin ISS Kiinteistön ylläpitopalveluihin Rovaniemelle. 


ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä palveluita, korjauspalveluita, uudistamishankkeita sekä kiinteistöhuoltopalveluita. Vastuullamme on yhdessä varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. Työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi LVISA-tekniikan, kiinteistöhuollon ja energiahallinnan taitajia. Haemme yksikköömme säännöllisesti uusia, ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet.

Projektipäällikkönä vastaat, joko talo- tai rakennustekniikan yksikön toiminnasta, projektien suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä tiimisi kanssa sekä toimit teknisten ammattilaisten esimiehenä vastaten aikataulusta ja resursoinnista. Keskeinen osa tehtävääsi on tiivis asiakasyhteistyö, myyntityön ja asiakassuhteiden ylläpitämisen muodossa sekä tarjouslaskentaan osallistuminen. Raportoit tulosvastuullisessa tehtävässäsi aluepäällikölle. Työaika on pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7-16 välillä.


Toivomme, että sinulla on soveltuvan koulutuksen (esim. rakennusmestari, insinööri) lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot. Tehtävä vaatii tavoitteellista ja myynnillistä otetta asiakasyhteistyöhön, hyviä IT-taitoja sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Toivomme,  että koet tiimin johtamisen omaksi vahvuudeksesi ja sinulla on jo mahdollisia näyttöjä tuloksellisesta toiminnasta. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen talo- ja rakenunustekniikasta sekä alueen asiakaskunnan tuntemuksen. Teetämme valitulle henkilölle turvallisuusselvityksen, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle. Tehtävässä tarvitset lisäksi B-ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta.


Tarjoamme haasteellisen työn mielenkiintoisessa ympäristössä isossa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa osaamista arvostetaan. Saat rinnallesi myös hyvät työkaverit ja osaavan esimiestiimin tuen. Työntekijöidemme ammattitaito on meille erittäin tärkeää, joten mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua ammatissasi on tarjolla runsaasti.


Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Kalle Kivelä, jonka tavoitat numerosta 0400 415840.


 


Hae tehtävää oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 15.4.2020 mennessä. Liitä mielellään hakemukseesi mukaan myös ansioluettelosi.