Rakennus- ja rakennetekniikan asiantuntija
Fingrid

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Merkityksellinen duuni rennossa työyhteisössä, ammattitaitoiset kollegat, erinomaiset kehittymismahdollisuudet ja moderni yrityskulttuuri – kiinnostuitko? Haluatko sinä tehdä töitä Suomen tärkeimmän infran eli sähkön kantaverkon parissa?

Fingrid vastaa Suomen kantaverkosta, jonka läpi kulkee 75 % koko Suomen käyttämästä sähköstä. Seuraavan kymmenen vuoden aikana tulemme investoimaan sähköverkkoon yli 2 miljardia euroa luodaksemme puhtaan energian alustan uusiutuvalle energialle ja sen kulutukselle. Haluatko olla mukana rakentamassa huomisen ilmastoneutraalia yhteiskuntaa yhdessä Suomen parhaimmista työpaikoista?

Rakennus- ja rakennetekniikan asiantuntija

Haemme Fingridille Verkon elinkaarenhallinta -yksikköön asiantuntijaa, jonka vastuualueena on sähkösiirron kantaverkon rakennus- ja rakennetekniset asiat. Yksikkö vastaa kantaverkon komponenttien ja rakenteiden elinkaarenhallinnan suunnittelusta, ohjeistuksesta ja raportoinnista sekä työturvallisuuden edistämisestä.

Kantaverkon voimajohtojen ja sähköasemien rakenteista vastuualueellesi kuuluvat mm. rakennukset, betonirakenteet, perustukset, pohjarakenteet ja erilaiset teräsrakenteet, erityisesti pylväsrakenteet. Tehtäviisi kuuluu vastuualueen tekniset asiantuntijatehtävät, kuten investointiprojektien tekninen tuki, suunnittelutyön ohjaaminen, teknisten määrittelyiden laadinta, laadunvalvonta, tehdastestit, sekä elinkaaren suunnittelua ja kunnossapidon kehitystä osana rakentamistiimiä. Lisäksi tehtävässä toteutetaan pienimuotoisia kunnossapitohankkeita ja T&K hankkeita. Tehtäväkuvaa voidaan painottaa kokemuksesi ja osaamisesi perusteella.

Sinulla on kokemusta rakennus- ja rakennetekniikan tehtävistä esimerkiksi suunnittelijan tai rakennuttajan roolissa. Arvostamme tuntemusta sähköverkoista ja sen rakenteista. Asenteesi on kehitysorientoitunut ja haluat olla vastuualueesi laaja-alainen osaaja. Pystyt hallitsemaan kokonaisuuksia omatoimisesti ja työskentelemään itsenäisesti, sekä toimit sujuvasti erilaisten ihmisten ja ryhmien kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tutkinto, kuten insinööri tai diplomi-insinööri. Suullinen ja kirjallinen ilmaisusi on luontevaa, myös englanniksi. Kannat vastuun työstäsi ja tulosten saavuttamisestasi. Sinulla on valmius matkustaa työtehtävien puitteissa kotimaassa ja tarvittaessa ulkomailla.

Tarjoamme vastuullisen työn osaavassa ja positiivisessa tiimissä, joka vastaa Suomen sähkönsiirron kantaverkon elinkaarenhallinnasta. Tiimistä löytyy tukea ja pääset jatkuvasti kehittämään omaa osaamistasi.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 26.9.2021 mennessä. Liitäthän mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Janne Eskelinen, p. 040 135 3917 ajalla 15.9. klo 14–16 ja 22.9. klo 14–16. Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

 

Tiesithän jo meistä?

Fingrid on vastuullinen ja kansainvälisesti arvostettu yhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Kantaverkon kautta kulkee noin 75 prosenttia kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Fingridiläiset voivat päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen jokaisen suomalaisen arkeen; Suomi toimii sähköllä ja olemme keskeisesti vaikuttamassa energia-alan murroksessa.

Fingridin työntekijänä olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus, aktiivinen tiedon jakaminen ja yhteisöllinen ilmapiiri. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan työssäoppimiseen esimiehen ja kollegojen tuella. Ennakkoluulottomuus, rohkeus ja avoimuus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää. Tervetuloa yhteen Suomen parhaista työpaikoista, tekemään työtä, jolla on merkitystä!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1500167
  • Tehtäväalue: Tutkimus ja kehitys, Rakennusala, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä, Keski-Suomi, Oulu, Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Vaasa, Helsinki, Hämeenlinna