(Poistunut julkaisusta)

Rakennus- ja purkutyöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Koetko rakennusalan työtehtävät omaksesi, etsitkö töitä saneerauspuolen tehtävistä? Oletko rakennusalan kokenut konkari vai vastavalmistunut työkokemusta vailla? Tervetuloa Personalhusetille!

Haemme nyt RAKENNUS- JA PURKUTYÖNTEKIJÖITÄ Poriin, Harjavaltaan ja Raumalle.

Asiakkaamme toimivat rakennusalalla. Heillä on tarjolla vaihtelevasti erilaisia töitä sekä saneeraus- että uudisrakennuspuolella niin ammattitaitoisille kirvesmiehille kuin rakennusaputyöntekijöillekin. Työsuhteiden pituudet voivat vaihdella lyhyistä, parin viikon mittaisista toimeksiannoista kuukausien määräaikaisiin tai jopa vakituisiin työsuhteisiin. Oma osaamisesi ja työskentelymahdollisuutesi sekä asiakkaamme tarpeet vaikuttavat työtehtäviin sekä töiden kestoon.

Työtehtävät sisältävät mm. yleisiä saneeraustehtäviä ja purkutöitä. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7 - 15.30. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä sekä toimeksiantojen mukaan.

Vaativammissa tehtävissä tarvitaan alan koulutusta ja kokemusta rakennusalan tehtävistä, kun taas aputyöntekijänä asenne ratkaisee! Tehtävissä edellytetään voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työpaikalle siirtymistä. Tehtävän luonteen vuoksi edellytämme valituilta henkilöiltä hyvää fyysistä peruskuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä sekä työyhteisön, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, koska työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi