(Poistunut julkaisusta)

Rakennus- ja purkutyöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Haetko vaihtelevaa keikkaluonteista työtä? Onko sinulla ruista ranteessa? Sopiiko arkipäivätyö klo 7 - 18 välillä elämäntilanteeseesi?

Haemme nyt APUKÄSIÄ erilaisiin työmaa- ja purkutehtäviin pääkaupunkiseudulle.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin ma - pe klo 7 - 18 välillä koko pääkaupunkiseudulla, mutta poikkeuksiakin voi olla (sovitaan aina erikseen). Työ on aina täyspäiväistä, mutta kuitenkin keikkaluonteista, eli töitä voi olla kestoltaan kolmesta päivästä kolmeen viikkoon. Palkkaus on alan TES:n mukaan ja kokemukseen peilaten. Töiden laajuus vaihtelee päivittäin ja räätälöidään myös tekijän mukaan.

Toivomme sinulta reipasta asennetta ja tahtoa tehdä laadukasta työtä. Katsomme  kokemuksen rakennus- ja purkutöistä suureksi eduksi. Sinulla on jämäkkä ote työntekoon ja olet vahvasti yhteistyötaitoinen. Tehtävä edellyttää työturvallisuuskorttia, hyvää fyysistä kuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. B-ajokortti on myös etu, sillä kohteiden sijainnit voivat olla välillä hankaliakin.

Täytä hakemuksesi 26.5.2019 mennessä alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi