Rakennus- ja purkutyöntekijä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Etsimme purkutyöntekijää Rovaniemelle!

Asiakasyritykseemme, Lappilaiseen saneerausyritykseen etsitään purkutyöntekijää Rovaniemellä sijaitseviin työkohteisiin. Etsimällämme henkilöllä tulisi olla tehtävään soveltuva koulutus sekä voimassaoleva työturvallisuuskortti. Lisäksi toivomme aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Koulutusta ja kokemusta enemmän arvostamme motivaatiota ja reipasta asennetta. Tehtävä sopii sinulle, mikäli sinulta löytyy intoa fyysistä työtä kohtaan sekä olet vastuullinen ja noudatat turvallisuuteen liittyviä ohjeita!

Mitä tarjoamme ja palkka: 

Sinä pääset näyttämään ja kehittämään taitojasi mukavassa työyhteisössä, jossa kokemusta ja taitoa riittää - asiakasyrityksemme pitkäaikaiset työntekijät ovat viihtyneet talossa jo 1990-luvulta lähtien.  Tarjoamme sinulle kahden viikon määräaikaisen työsuhteen kokopäivätyössä, osaavalle tekijälle myös jatko määräaikaisuuden jälkeen mahdollinen. Perehdytys työtehtävään järjestetään asiakasyrityksemme puolesta työn aloituspäivänä. Palkkaus: Työehtosopimuksen mukaisesti.

Työt alkavat sopivan tekijän löydyttyä. Haku päättyy 28.10.2021. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.


Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä 28.10.2021 mennessä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

---------- Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Emmi-Erika Korhonen
HR-assitentti
Eezy Rovaniemi
044 0188 990
emmi-erika.korhonen@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1508036
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi