Rakennus- ja perussiivoojia Iisalmeen
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2021

Oletko hymyilevä ja asiakaspalvelualtis, työtä pelkäämätön tyyppi? Kiinnostaako siivoustyö? Jos nyökyttelit päätäsi, meillä voisi olla juuri Sinulle sopiva duuni!  Hyppää mukaan meidän huumorilla ja hyvällä fiiliksellä varustettuun tiimiin, haussa on

 

RAKENNUSTYÖMAIDEN LOPPUSIIVOOJIA JA PERUSSIIVOOJIA

 

kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Iisalmen alueelle. Peruspesijän tehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia, sekä tiimi aivan timanttinen! Tehtäviin kuuluu esimerkiksi erilaisten tilojen perusteellisia pesuja ja vahauksia, suursiivousta ja ikkunanpesua. Loppusiivoojan tehtävissä huolehdit työmaan siisteydestä, viihtyvyydestä ja työturvallisuudesta - loppusiivous, jolla karistetaan viimeisetkin pölyt kohteista rakennustyön jäljiltä. Siivottavat kohteet vaihtelevat, joten työvuorot suunnitellaan aina sen hetkisten kohteiden mukaisesti. Työaika on siis vaihteleva, ja on hyvä varautua siihen, että töitä voi olla niin arkisin kuin viikonloppuisin, aamu- ja iltavuoroissa.  Näissä tehtävissä ei takuulla tule tylsää ja yhdessä tiimin voimin työtä tehdään hyvällä fiiliksellä ja takuuvarmalla laadulla!

 

Meille erityisen tärkeää on iloinen hymysi ja positiivinen asenteesi, jota levität ympärillesi. Hyvä siivoussilmä ja ote mopista ovat aina eduksesi, mutta ennen kaikkea kiinnitämme huomiota motivaatioosi ja intoosi oppia. Tiimimme pitää sinusta hyvää huolta, ja perehdyttää sinut työn saloihin.  Suomen kielen osaamista vaaditaan asiakaspalvelutilanteiden vuoksi siten, että kykenee keskusteluun suomeksi. Työ on fyysistä, joten omaathan hyvän peruskunnon, B-ajokortista on etua, jotta liikkuminen kohteiden välillä onnistuu myös autolla!

 

Meillä L&T:llä pääset tekemään kiertotaloutta käytännössä, jonka lisäksi ilahdutat työlläsi tilojen käyttäjiä päivittäin. Me myös tuemme ja avustamme sinua oman urapolkusi kehittämisessä omien toiveidesi puitteissa!  Palkkauksessa noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja ison taloon etuuksiin kuuluu myös paljon hyvinvointi-, terveys- ja liikuntaetuja, jotta voit nauttia elämästä myös työn ulkopuolella!

 

Kolahtiko? Älä aikaile hakemuksen jättämisessä, nappaamme hyvät tyypit riveihimme heti!

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, kysy rohkeasti asiakasryhmän päälliköltä Sari Hermanoffilta p. 050 383 8439 (arkisin klo 8:00-16:00). 

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot