Rakennus- ja loppusiivoojia
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2020

Haemme nyt hyvällä asenteella varustettuja

RAKENNUS- JA LOPPUSIIVOOJIA

Tarjoamme mahdollisuuden olla osana tehokasta tiimiä, jonka työpaikkana toimivat kohteet Lahden alueella. Työn osalta avainsanoja ovat tuloksellinen työskentely työmaaympäristössä, sekä ymmärrys siitä, että työsi jäljellä on tärkeä merkitys.

Kokemus rakennussiivouksesta tai rakennustyömaaympäristössä työskentelystä katsotaan eduksi. Perehdytämme työhön hyvin, joten oikea asenne on kuitenkin tärkein työkalusi. hyvä rakennussiivooja on oma-aloitteinen, tarkka työssään, eikä pelkää tarttua toimeen. 

Voimassaoleva työturvallisuuskortti on edellytys rakennustyömaalla työskentelyyn, mutta koulutamme sen sinulle tarvittaessa. Ajokortti sekä mahdollisuus käyttää omaa autoa katsotaan eduksi, sillä se helpottaa kohteisiin siirtymistä. 

Palkkauksessa noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja työaika on pääsääntöisesti arkisin 7-15. Työ on keikkaluontoista ja vuorot määräytyvät kohteiden etenemisen mukaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisesti hyvinkin pikaisesti. Jätä hakemuksesi heti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätiedot:

Anni Vellonen

anni.vellonen@lisapalvelu.net

Puhelimitse arkisin ma-pe klo 10-15:

044 427 2325

Rakennssiivooja lo

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1360130
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti