(Poistunut julkaisusta)

Rakennus- ja loppusiivoojia
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Haemme nyt hyvällä asenteella varustettuja

RAKENNUS- JA LOPPUSIIVOOJIA

Tarjoamme mahdollisuuden olla osana tehokasta tiimiä, jonka työpaikkana toimivat kohteet Lahden alueella. Työn osalta avainsanoja ovat tuloksellinen työskentely työmaaympäristössä, sekä ymmärrys siitä, että työsi jäljellä on tärkeä merkitys.

Kokemus rakennussiivouksesta tai rakennustyömaaympäristössä työskentelystä katsotaan eduksi. Perehdytämme työhön hyvin, joten oikea asenne on kuitenkin tärkein työkalusi. 

Myös voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, koulutamme sen sinulle tarvittaessa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Jätä hakemuksesi heti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätiedot:

Anni Vellonen

anni.vellonen@lisapalvelu.net

044 427 2325

Rakennussiivooja lop

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.