(Poistunut julkaisusta)

Rakennus- ja loppusiivoojia keikkatöihin
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2020

Toimenkuva
Haemme motivoituneita ja ahkeria, rakennus- ja loppusiivoojia Lahteen pitämään huolta työmaiden siisteydestä ja työturvallisuudesta. Työ on keikkatyötä. Työn kesto vaihtelee asiakkaamme toimeksiantojen mukaisesti 1pvä-1kk välillä. Työturvakortin laskemme eduksesi. Työhön on helppo päästä mukaan ja hyvälle tekijälle on tiedossa lisää vuoroja.

Tehtäviin kuuluu muun muassa:

- rakennussiivousta (siivousta/raivaamista)
- imurointia
- ikkunanpesua
- loppusiivousta
- ylläpitosiivousta

Odotamme sinulta
Hakijoilta odotamme:
- luotettavuutta
- reipasta ja positiivista asennetta
- hyvää fyysistä kuntoa
- oppimishalua ja joustavuutta

Muut tiedot
Täytä hakemus www.vmp.fi tai soita 03 873200 jos sinulla on jo hakemus meillä valmiina. Toimithan pikaisesti, sillä esittelemme potentiaalisia hakijoita asiakkaallemme koko hakuajan ajan.
Liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme
jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
Keikkatyö

Lisätietoja
Essi Salomaa, lahti@vmp.fi, (03) 873 200

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.05.2020 mennessä.