(Poistunut julkaisusta)

Rakennus- ja loppusiivooja
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Haemme nyt hyvällä asenteella varustettuja

RAKENNUS- JA LOPPUSIIVOOJIA

Työpaikkana toimivat eri työmaakohteet Lahden alueella. Työn osalta avainsanoja ovat tuloksellinen työskentely työmaaympäristössä, kyky toimia itsenäisesti & osana ryhmää sekä ymmärrys siitä, että työsi jäljellä on tärkeä merkitys.

Hakijalta pitää löytyä kokemusta rakennus- tai loppusiivouksesta sekä rakennustyömaaympäristössä työskentelystä ja turvallisuuskäytäntöjen mukaan toimimisesta.

Myös voimassa oleva työturvallisuuskortti pitää löytyä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Jätä hakemuksesi joko oheisen linkin kautta tai vapaamuotoisesti sähköpostilla sami.ikavalko@lisapalvelu.net.

Lisätiedot:

Sami Ikävalko

sami.ikavalko@lisapalvelu.net

044 716 0060

Rakennssiivooja lo

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.