(Poistunut julkaisusta)

Rakennus- ja kiinteistöhoidon ammattilainen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2018

Kiinteistötekniikan alalla on osaaville ja motivoituneille työntekijöille tilaa. Haemme nyt kiinteistötekniikan yksikköömme Oulun Nuottasaareen

rakennus- ja kiinteistöhoidon ammattilaista

vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset rakennustekniset ja kiinteistöhoidolliset vika- ja korjaustyöt Nuottasaaren paperiteoliisuusalueella.

Odotamme sinulta alan koulutusta ja monipuolista työkokemusta tehtävistä huolto-, korjaus- ja asennuskohteissa. Työturvallisuus on sinulle kunnia-asia ja kykenet oma-aloitteiseen, itsenäiseen työskentelyyn. Työkokemus rakennustekniikasta ja/tai kiinteistöhoito-ja korjaustöistä sekä työkokemus teollisuudesta katsotaan eduksesi.

Tehtävä edellyttää B-ajokortin ja työtehtävään valitulta henkilöltä tullaan pyytämääm huumausainetestiä koskeva todistus.

Jos olet alan motivoitunut ammattilainen tai hiukan kokemattomampikin tekijä, jolla on innostusta monipuolisiin haasteisiin, niin hae rohkeasti tehtävää! L&T tarjoaa mielenkiintoisia työtehtäviä, jossa pääset haastamaan itseäsi.

Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenki viimeistään 30.6.2018, klikkaamalla tämän ilmoituksen alapuolella olevaa linkkiä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.