(Poistunut julkaisusta)

Rakennus- ja huoneakustiikan tiimipäällikkö Helsinkiin tai Tampereelle
WSP Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

WSP:n Suomen toimipisteissä työskentelee yhteensä yli 160 työntekijää rakennuttamisen, rakenne- ja tilasuunnittelun alueilla. Suunnittelupalvelujen painopiste WSP:ssä on siirtynyt aikaisempaa vahvemmin rakennettuihin tiloihin.

Rakennusten ääniympäristöjen suunnittelu on tärkeä osa rakennusten ja tilojen suunnittelun palvelukokonaisuutta.  

Vahvistamme palveluamme ja haemme rakennus- ja huoneakustiikan tiimipäällikköä. Toimipaikkasi voi olla Helsinki tai Tampere.

Pääset luomaan uutta palvelualuetta WSP:n Akustiikka ja ympäristömeluyksikön innovatiiviseen ja tulokselliseen joukkoon. Palvelun kehitystyöhön ja asiakkuuksiin saat tukea rakennuttamisen, tilasuunnittelun ja rakennesuunnittelun kollegoilta sekä WSP:n globaalista akustiikkaverkostosta.

Sinulla on tehtävään sopiva koulutus sekä kokemusta rakennus- ja huoneakustiikan suunnittelusta ja mittaustoiminnasta, sekä asiakastyöstä. Tehtävä edellyttää myös vahvaa kiinnostusta toiminnan kehittämiseen. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä myönteinen palveluasenne.

Tässä tehtävässä pääset aitiopaikalle rakentamaan tulevaisuuden Suomea ja edelläkävijyyttä yhdessä alan huippuosaajien kanssa. Kansainvälinen yhtiö tarjoaa mahdollisuuksia myös työuraan ulkomailla.

Henkilöstön kehittymismahdollisuudet, palkitseminen ja viihtyminen ovat meillä WSP:llä tärkeitä. Aito monialainen yhdessä tekeminen kattaen kaikki aluetoimistomme on osa jokapäiväistä työtämme.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 29.10.2018 mennessä. Lisätietoja saat liiketoimintajohtaja Terhi Tikkanen-Lindströmiltä  p. 046 878 3130, terhi.tikkanen-lindstrom@wsp.com.