(Poistunut julkaisusta)

Rakennetekninen asiantuntija
Helsingin Satama Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Haemme

Rakenneteknistä asiantuntijaa

rakentamaan Helsingin Satamasta maailman toimivinta satamaa.  

Haettava tehtävä kuuluu Helsingin Sataman tekniset palvelut osastoon, joka suunnittelee, tilaa, rakennuttaa sekä tuottaa teknisiä palveluita liiketoimintayksiköiden ja muiden asiakkaiden tarpeisiin.     

Toimit rakenneteknisenä asiantuntijana sataman rakennus- ja ylläpitohankkeissa ja tehtäväkenttäsi laajuus riippuu kokemuksestasi. Toimenkuvaasi voi kuulua rakennesuunnittelutehtäviä, hankkeiden suunnittelun ohjausta, suunnitelmien tarkastusta sekä suunnitteluttamista ja rakennuttamista. Rakennushankkeiden asiantuntijavalvonta, työnaikainen suunnittelu sekä olemassa olevien rakenteiden kantavuusselvitykset ovat tärkeä osa työnkuvaasi. Tehtäviisi kuuluu myös sataman laiturirakenteiden ylläpidon suunnittelua, tavoitteena pitää toimintamme kannalta tärkeät rakenteet hyvässä käyttökunnossa. Tehtäväkokonaisuus on monipuolinen ja kiinnostava. Se antaa hyvät mahdollisuudet kehittyä alan osaajana.

Odotamme hakijalta teknistä korkeakoulututkintoa tai amk/opistoinsinöörin tutkintoa sekä rakennetekniikan perusteiden, erityisesti betoni- ja teräsrakenteiden tuntemusta.  Tehtävässäsi menestyminen edellyttää toimenkuvan mukaisten tehtävien edellyttämää ammattitaitoa ja vähintään viiden vuoden rakennesuunnittelukokemusta sekä englannin kielen taitoa. Vesirakenteiden tuntemus on eduksi. 

Tarjoamme hyvin mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan Helsingin Sataman kehittämiseen ja pääset kehittymään myös itse.  Työpisteesi tulee sijaitsemaan Eteläsatamassa, aivan Helsingin ydinkeskustan tuntumassa, mutta toiminta-alueesi kattaa Katajanokan, Hernesaaren sekä Etelä-, Länsi- sekä Vuosaaren satamat sekä Helsingin hiililaiturit.

Jätä hakemuksesi, referenssit ja cv:si palkkatoivomuksineen 31.3.2019 mennessä. Hae paikkaa pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.                                                

 https://www.portofhelsinki.fi/helsingin-satama/tyopaikat