(Poistunut julkaisusta)

Rakennetekninen asiantuntija
Tapiolan Lämpö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Liiketoimintamme kasvaessa haemme Tapiolan Lämpö -konserniin vakituiseen työsuhteeseen

Rakenneteknistä asiantuntijaa/rakennesuunnittelijaa

Vastaamaan korjaushankkeiden suunnittelutehtävistä ja valvonnasta. Vastaat suunnittelun ja valvonnan lisäksi korjaushankkeiden kilpailuttamisesta ja projektipäällikkönä toimimisesta yhteistyössä LVI-projektipäällikön kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös kunnossapitotarveselvitysten laatimista kiinteistöille sekä vahinkokorjausten selvitystöitä. Olet avainasemassa asiakkaidemme projektien onnistumiselle ja vahvistat osaamisellasi asiakastyytyväisyyttämme. Saat mahdollisuuden kehittää toimintaa ja ottaa vastuuta suurissakin hankkeissa.

Toivomme, että olet koulutukseltasi rakennusalan insinööri tai DI ja sinulla on jo näyttöjä suunnittelusta tai korjaushankkeiden johtamisesta. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä paineensietokykyä. Arvostamme aktiivista työskentelyotetta ja sujuvaa tietoteknistä osaamista.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen kasvavassa vakavaraisessa yrityksessä teknisten asiantuntijoiden tiimissä. Järjestämme hyvän perehdyttämisen työhön ja mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistasi. Työsuhde-etuina tarjoamme mm. lounasedun, tukea harrastustoimintaan sekä työsuhdematkalipun.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Teemu Englund sähköpostitse teemu.englund@tapiolanlampo.fi tai puhelimitse, p. 020 750 5334. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera 25.3.2018 mennessä Tapiolan Lämmön nettisivuilla.