(Poistunut julkaisusta)

Rakennesuunnittelun tiimipäällikkö - Jyväskylä
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Etsimme kiinteistö- ja rakennusalan asiakkaallemme rakennesuunnittelutiimin tiimipäällikköä, sijoituspaikkana Jyväskylä. Eilakaisla avustaa rekrytointiprosessissa ja valittu henkilö tulee solmimaan työsopimuksen suoraan asiakkaamme kanssa.   Tiimipäällikkönä vastaat viiden hengen suunnittelutiimin esimiestehtävistä sekä osallistut osaltasi suunnittelupuolen kehittämiseen.  

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyy henkilö, jolta löytyy vähintään 5-10 vuoden kokemus rakennesuunnittelusta ja projektinjohtotehtävistä, hyvät vuorovaikutustaidot sekä halua kehittyä ja kehittää organisaatiota sekä työskentelytapoja. Tehtävän edellytyksenä on joko alan ylempi korkeakoulututkinto tai AMK-tutkinto sekä FISE:n poikkeuksellisen vaativan luokan pätevyys tai sitä vastaavaa kokemusta betoni- tai teräsrakennesuunnittelusta.   

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä asiantuntijana ja esimiehenä, kokeneiden kollegojen tuen ja kannustavan työilmapiirin. Viihtyisä toimisto sijaitsee lähellä keskustaa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tehtävä on vakituinen, kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.   
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Mäkelä, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 23.1.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi