Rakennesuunnittelun tiiminvetäjä SP Elementit Oy:lle, Kankaanpää ja etätyö
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2021
Hei rakennesuunnittelija! SP Elementit Oy etsii tiiviiseen joukkueeseensa aktiivista rakennesuunnittelijaa puurakentamisen pariin. SP Elementit Oy on hallirakentamisen asiantuntija, joka valmistaa puurakenteisia suurelementtejä hallimaisiin kohteisiin 35 vuoden kokemuksella. Tässä tehtävässä menestyy erinomaisesti järjestelmällinen ja aktiivinen rakennesuunnittelija, jolla on kiinnostusta puurakentamista kohtaan.
KUVAUS
Tulet työskentelemään osana SP Elementit Oy:n tiivistä joukkuetta. Suunnittelutiimissä on lisäksesi kaksi ammattilaista, työskentelet myös läheisessä yhteistyössä yrityksen projekti- ja työnjohdon kanssa. Pääpaino työtehtävässä on suunnittelutiimin vetäjänä toimiminen. Tämän lisäksi toimenkuvaasi kuuluu katto- ja seinäelementtien sekä puurakenteiden elementti- ja rakennesuunnittelu halleihin. Parhaiten tässä tehtävässä menestyt jos olet työskennellyt rakennesuunnittelun parissa ja sinulla on itsenäinen ja aktiivinen luonne. Kokemus puurakentamisesta ei ole välttämätöntä, koulutamme sen kyllä sinulle perusteellisesti!

Tarjoamme


* Työnantajan, joka on joustava ja jolle työntekijöiden viihtyvyys on tärkeää. Tässä työssä on etätyömahdollisuus.
* Mielenkiintoiset työtehtävät kasvavassa yrityksessä haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa.
* Vakituisen työsuhteen, jossa ammatillista kehittymistäsi tuetaan vielä vuosienkin päästä.
* Kattavan perehdytyksen työsuhteesi alussa pitkäaikaisen menestyksesi tueksi.


Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto ja tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme. SP Elementit Oy:n tarjoaa sinulle monipuolisen, haastavan ja itsenäisen työnkuvan osana dynaamista organisaatiota. Pääset työskentelemään innostuneiden ja motivoituneiden kollegoiden kanssa - upeiden tuotteiden parissa.
TYÖNKUVA
Suunnittelu sisältää suunnittelutyön valmiista alapinnasta aina vedeneristysdetaljeihin saakka. Tiiminvetäjänä vastaat tiimisi projektien etenemisestä aikataulujen ja laatustandardien mukaisesti. Työpäiväsi koostuvat mm. seuraavista työtehtävistä:


* Katto- ja seinäelementtien sekä puurakenteiden (laskeminen) elementti- ja rakennesuunnittelu.
* Kerrallaan 2-3 hankkeen edistäminen.
* Yhteydenpito pääsuunnittelijoihin, arkkitehteihin, muihin yhteistyökumppaneihin ja tarpeellisiin viranomaisiin.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus (DI tai RI)
* Tehtävään soveltuvaa aiempaa kokemusta rakennesuunnittelusta.
* Sujuva suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito.
* Kokemusta AutoCAD-ohjelmistosta. Kokemus esimerkiksi Vertex- tai TEKLA-ohjelmistoista katsotaan eduksi, mutta ne voimme myös kouluttaa sinulle.


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Työaika: Kokoaikainen
* Kesto: Vakituinen työsopimus
* Sijainti: Kankaanpää, sekä etätyömahdollisuus
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä SP Elementit Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen. Haethan paikkaa siis jo tänään, sillä sopivan henkilön kanssa olemme valmiita etenemään nopeasti.
MUUTA TIETOA
SP Elementit Oy on hallirakentamisen asiantuntija Pohjois-Satakunnasta. Valmistamme puurakenteisia suurelementtejä hallimaisiin kohteisiin 35 vuoden ja 1700 toimituksen kokemuksella. Toimitamme katto- ja seinäelementit sekä runkorakenteet tuoteosatoimituksina liike-, teollisuus- ja urheilurakentamiseen. Tuotteemme toimitetaan asennettuina suunnitteluineen valmiista alapinnasta valmiiseen yläpintaan. Asiakkaitamme ovat pääasiassa rakennusliikkeet ja itsenäiset rakennuttajat ympäri Suomen.

https://www.spe.fi/yritys/
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1517565
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pori