Rakennesuunnittelun harjoittelija
Ramboll Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Haluatko kesäduuniin yhteen suomen parhaimpaan kesätyöpaikkaan? Hae meille Rakennesuunnittelun kesätyöntekijäksi. Olemme iloisia, jos tuot mukanasi innostuneen asenteen ja halun päästä oppimaan rakenteiden suunnittelua.

Tervetuloa Rakennetekniikan-osaajien joukkoon
Rakennesuunnittelun kesätyöntekijänä olet osa n. 30 hengen Oulun yksikköä, missä osaajia löytyy teräs- ja betonirakenteiden suunnittelusta erilaisiin erikoisrakenteisiin kuten tuulivoimaloiden perustussuunnitteluun. Työskentelemme useiden erilaisten hankkeiden parissa, ja meidän parissamme pääset kasvamaan ja kehittymään monipuoliseksi suunnittelijaksi.

Tehtäviisi tulee kuulumaan avustavia suunnittelutehtäviä asunto-, toimisto-, koulu- tai liikerakentamisen parissa. Työskentely tapahtuu pääosin 3D tietomalliohjelmistojen avulla.

Rambollissa yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Meillä pääset tekemään kunnon töitä, kehittämään osaamistasi ja oppimaan kokeneilta kollegoiltasi. Aiemmat kesätyöntekijämme ovat olleet hyvin tyytyväisiä kokemukseensa ja kesän 2020 kesätyöntekijöistä 98 % koki työtehtävien olleen mieluisia ja 96 % kesätyöntekijöistä suosittelee Rambollia työnantajana!

Millaista henkilöä etsimme
Toivomme, että kesätyöntekijöistämme kasvaa meidän tulevaisuuden kollegoita, asiantuntijoita ja projektipäälliköitä. Tämän kesätyöpaikan osalta toivomme sinulta:

  • Vähintään kolmen vuoden opintoja rakennetekniikasta (yliopisto tai AMK)
  • Tekla ja Autocad-suunnitteluohjelmistojen perushallintaa
  • Suomen ja englannin kielen sujuvaa kielitaitoa

Sinulla on halukkuutta kehittyä alalla, hyvä asenne ja kiinnostus oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa projekteissa. Sinulla on myös oma-aloitteisuutta, organisointikykyä ja innostunutta asennetta.

Kuinka haet tehtävää
Jätä hakemuksesi linkin kautta. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi ja kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan kesätyöt. Saatamme haastatella hakijoita jo hakuaikana, joten älä odota turhaan hakemuksesi kanssa, kannattaa hakea jo tänään! Mutta jätäthän hakemuksen kuitenkin viimeistään 21.2.2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411423
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu