(Poistunut julkaisusta)

Rakennesuunnittelun harjoittelija / avustava suunnittelija
Ramboll

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2018

Hei sinä opintojen loppuvaiheessa oleva rakennusalan opiskelija!

Haemme kesäksi uudisrakentamisen projekteihin rakennesuunnittelun harjoittelijaa/avustavaa suunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereen Rakennetekniikka-yksikköön.

Odotamme

Olet opintojen loppupuolella oleva teekkari/kandi tai insinööriopiskelija. Haluat kehittyä alallasi ja oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa projekteissa ja modernein suunnittelutyökaluin. Olet suuntautunut rakennesuunnitteluun tai sinulla on käytynä/opintosuunnitelmassa vastaavat kurssit. Tekla Structures -ohjelman käyttökokemus sekä aikaisempi työkokemus rakennesuunnittelusta katsotaan sinulle eduksi. Suoritat sinulle annetut tehtävät luotettavasti ja vastuullisesti. Olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja asenteesi on innostunut.

Ramboll työyhteisönä

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen ja työssä viihtymiseen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Dynaaminen ja nuorekas työyhteisömme tarjoaa sinulle hauskat ja osaavat työkaverit sekä kannustavan ja positiivisen työilmapiirin. Meillä sinun on mahdollista nähdä rakennusalaa monialaisesti. Tiimihenkisyys ja yhdessä tekeminen ovat yksikkömme peruspilareita.

Hakemukset

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään keskiviikkona 28.2.2018. Liität mukaan hakemus, jolla osoitat sopivasi meidän joukkoomme sekä opintorekisteriotteesi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Käymme hakemuksia läpi säännöllisesti hakuprosessin ajan, joten ole ripeä! Lisätietoja tehtävästä antaa Inari Weijo, yksikön päällikkö, inari.weijo@ramboll.fi