Rakennesuunnittelun digipalvelujen palvelupäällikkö
Sweco

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2020

Haemme Helsinkiin tai Tampereelle,

RAKENNESUUNNITTELUN DIGIPALVELUJEN PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

Sweco on johtava tietomallipohjaisen rakennesuunnittelun kehittäjä Suomessa. Toimimme rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntijoina, ja kehitämme näihin liittyen digitaalisia palveluita sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Lue täältä viimeisimpänä esimerkkinä palveluistamme, kuinka VirtualSite™-työkalullamme räätälöityä mallia hyödynnetään jo Pohjois-Amerikan markkinoilla.

Asiakkaidemme ja markkinan tarpeita edustavana palvelupäällikkönä pääset osaksi kasvavaa ja liiketoimintalähtöistä VDC-kehitystiimiä kehittämään digitaalisten palveluiden ylivertaista asiakaskokemusta. Tiimimme tavoite on nostaa rakennusalalla käytettävien tietomallien hyödyntäminen täysin uudelle tasolle. Tässä uudessa roolissa toimenkuvaasi kuuluu mm.

  • digipalvelujen myynti
  • digipalvelujen markkinointi
  • tuotepäällikön tehtävät

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: (https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/)

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Olet rakennesuunnittelun ja rakentamisen prosessien rautainen osaaja, joka on ehtinyt kerryttää kokemusta alalta jo useamman vuoden ajalta. Olet innovatiivinen, innostava ja tavoitteellinen aikaansaaja, jolla on sekä kokemusta että näkemystä hyödyntää tietomallinnuksen ja digitalisaation tuomat mahdollisuudet palvelujen kehittämisessä. Lisäksi olet tulosorientoitunut, myyntihenkinen ja sinulla on vahvat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, joita hyödynnät sujuvasti suomeksi. Tarjoamme mahdollisuuden päästä luomaan uutta ja merkityksellistä liiketoimintaa, joten aiemmat näytöt liiketoiminnan kehittämisestä ovat eduksi.

Hakeminen

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 25.1.2021 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1410313
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Tampere
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä Tero Nokelainen, p. 0505987279, tero.nokelainen(a)sweco.fi.