(Poistunut julkaisusta)

Rakennesuunnittelijoita
Sweco Rakennetekniikka

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Haemme Pohjois-Suomen yksikköömme Oulun ja Rovaniemen toimipisteisiin
Rakennesuunnittelijoita

Työnkuvasi sisältää vaihtelevasti alan mielenkiintoisimpien projektien suunnittelu- ja halutessasi projektinjohtoon valmentavia tehtäviä uudis- ja korjausrakentamishankkeiden parissa. Projektimme ovat monipuolisesti liike-, toimisto-, asuin-, julkishallinnollisia-, teollisuus- ja erityiskohteita Suomessa ja ulkomailla - tehtävät räätälöidään yhdessä osaamistasi ja kiinnostustasi vastaaviksi. Tehtävässä sinulla on erinomaiset mahdollisuudet toimintamme kehittämiseen, tehtäväkuvasi vaikuttamiseen ja hyvät edellytykset työurallasi etenemiseen!

Sinulla on erinomaiset mahdollisuudet menestyä tehtävässä, kun sinulla on näyttöjä menestyksekkäästi hoidetuista projekteista joko rakennesuunnittelijana, projekti-insinöörinä tai projektipäällikkönä. Olet asiakassuuntautunut, omaat hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot, tartut mielelläsi haasteisiin sekä olet halukas oppimaan uutta.

Katsomme eduksi Tekla Structures -ohjelmiston hallinnan.

Tarjoamme sinulle alan viimeisimmät työkalut, koulutuksen tehtävään, rennon työilmapiirin mukavine työkavereineen sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Työyhteisömme on vahvasti henkilöstölähtöinen ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää!

Lisätiedot 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Anssi Pöllänen, anssi.pollanen(a)sweco.fi, puh. 040 596 2740
Elina Lohiniva, elina.lohiniva(a)sweco.fi, puh. 040 845 0980

Hakeminen 
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.10.2018. Ilmoitathan hakemuksessasi hakemasi paikkakunnan. Henkilöt palkataan heti sopivien löydyttyä, joten olethan nopea!