(Poistunut julkaisusta)

Rakennesuunnittelijoita usealle paikkakunnalle
WSP Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Haemme suunnittelijoita WSP:n Rakennetekniikkaan. Toimipaikkasi voi olla Helsinki, Turku, Tampere, Jyväskylä tai Oulu.

Projektimme ovat pääosin toimisto-, kylpylä-, asuin- ja liikerakennuksia sekä teollisuuskohteita kuten esimerkiksi kattilarakennuksia, voimalaitoksia ja muita teollisuuden järeitä rakenteita. Tarjoamme sinulle haastavan ja vaihtelevan projektikannan koti- ja ulkomailla.

Menestyt tehtävässä kun sinulla on kokemusta rakennesuunnittelutehtävistä ja näyttöä menestyksekkäistä projektityösuorituksista. Toivomme sinulla olevan työkokemusta talonrakennuksen- ja/tai teollisuuden rakennesuunnittelusta muutaman vuoden ajalta sekä soveltuva koulutustausta (DI/ins.).

Tehtävä edellyttää asiakassuuntautunutta asennetta ja hyvää yhteistyökykyä. Lisäksi Tekla Structures tai jonkin FEM-laskentaohjelmiston hyvä hallinta on etuna tehtävään valittaessa.

Tarjoamme työpaikan vaihtelevien työtehtävien ja mielenkiintoisten kohteiden parissa. Tuemme kehittymistäsi alan parhaiden osaajien joukossa. Tarkempi toimenkuva räätälöidään joustavasti henkilön osaaminen ja toiveet huomioiden.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.8.2018 mennessä tai ole suoraan yhteydessä liiketoimintajohtaja Matti-Esko Järvenpäähän p. 040 513 9117, matti-esko.jarvenpaa@wsp.com.