(Poistunut julkaisusta)

Rakennesuunnittelijaharjoittelijoita
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

Haemme eri puolille Suomea
RAKENNESUUNNITTELIJAHARJOITTELIJOITA

monipuolisiin tehtäviin, jotka räätälöimme kiinnostuksesi ja taustasi mukaan. Kesäharjoittelu on ensimmäinen askel ammattiurallesi ja urapolullesi Swecolla – haluamme sitoutua sinuun ja kehittämiseesi urasi alusta alkaen.

Rakennesuunnittelun tehtävissä pääset osana tiimiä piirtämään ja mallintamaan rakenteita erilaisten suunnitteluohjelmien avulla. Sinulla on mahdollisuus työstää niin betoni-, teräs- kuin puurakenteitakin. Mahdollisesti pääset myös tekemään laskentaa oman osaamisesi puitteissa, ja tässä tuet muuta tiimiä.

Meillä työskentely
”Suureksi yllätykseksi pääsin mukaan ihan oikeisiin projekteihin ja sain hoidettavaksi tiettyjä osa-alueita projektien suunnittelusta. Oppimisessa iso apu oli siinä, että minulle oli nimetty henkilö, joka auttoi minua tarvittaessa. Mentorini on aina valmis auttamaan ja muutenkin huipputyyppi. Samoin koko työyhteisö on yllättänyt positiivisesti, Swecolla saa työskennellä erittäin mukavien ja ammattitaitoisten kollegoiden kanssa.” (Swecon kesätyöntekijä)

Sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija, vaan tuemme monipuolisesti ammatillista kasvuasi. Esimiehemme ja työkaverisi ovat valmiita auttamaan ja tukemaan! Odotamme, että sinulla on uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Swecolaiset ovat helposti lähestyttäviä ja sitoutuneita työkavereita. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan riippumatta kokemusvuosista.

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Olet teekkari tai insinööriopiskelija ja haluat kehittyä rakennus-/suunnittelualan asiantuntijana. Haluat saada kokemusta käytännön projektityöstä ja syventää osaamistasi yhteistyössä kokeneiden ammattilaisten kanssa. AutoCad- ohjelman tai Teklan hallinta on toivottavaa. Aiempi kokemus ohjelmoinnista tai tuntuma VR- tai AR-teknologioista on plussaa. Työ ei ole sinulle pelkästään työtä – vaan myös viihtymistä hyvässä työyhteisössä, johon annat oman panoksesi.

Hakeminen
Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja opintorekisteriotteesi meille alla olevan hakupainikkeen kautta. Kesätyöhakumme on avoinna 17.2.2019 asti mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea! Ilmoitathan hakemuksessasi, missä kaupungissa haluaisit työskennellä.