Rakennesuunnittelija
Aalto Henkilöstöpalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2021

Passiivikivitalot Nordic Oy on kotimainen voimakkaasti kasvava energiatehokkaaseen ja kosteusturvalliseen kivitalorakentamiseen keskittyvä pientalotoimija.

Heidän tarinansa on alkanut jo 15 vuotta sitten, ja toiminnan keskiössä ovat positiivinen ja erottuva asiakaskokemus sekä motivoitunut henkilöstö. Asiakastyytyväisyys ja henkilöstön viihtyvyys työssään ovat heille kunnia-asioita.

Tulevaisuuden rakennuksilta vaaditaan aivan erilaisia ominaisuuksia kuin vaikkapa kymmenen vuotta sitten rakennetuilta ja rakentamisen on oltava laadukasta sekä kustannustehokasta. Talon on oltava energiatehokas ja ilmastoystävällinen. Rakenteiden täytyy hengittää ja pysyä terveinä, jotta asukkaat saavat nauttia puhtaasta sisäilmasta. Passiivikivitalojen visiona on olla valtakunnallisesti johtava kivitalo- ja  ICF-harkkorakentamisen edelläkävijä Suomessa.

He hakevat kauttamme kehityshakuista RAKENNESUUNNITTELIJAA Lempäälään.

Päätehtäväsi on vastata Passiivikivitalojen kohteiden rakennesuunnittelusta, kelpoisuus mieluiten vaativa tai lähellä sitä. Sinulla on jo jonkin verran kokemusta rakennesuunnittelusta ja olet valmis kehittämään sekä omaa osaamistasi että talojen rakenteita/rakentamista heidän arvojensa mukaisesti. Toimit varmalla otteella asiantuntijan roolissa ottaen osaa kohteiden suunnittelukokouksiin yhdessä heidän asiakkaidensa ja kohteen muiden suunnittelijoiden kanssa.

 Tärkeintä työssä menestymisessä on oikea asenne sekä into ja halu olla suunnittelemassa asiakaskohteita ja Passiivikivitalot -tuotteita ja kehittämässä niitä vastaamaan heidän asiakkaidensa tarpeita. Olet aidosti kiinnostunut rakennesuunnittelusta sekä asiakastyöskentelystä.

 Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- soveltuvaa rakennusteknistä koulutusta
- työkokemusta rakennesuunnittelusta muutaman vuoden ajalta (kelpoisuusvaatimus vaativa tai lähellä sitä) ja kykyä kehittää suunnittelutoimintaa
- Archicad -suunnitteluohjelman osaamista (mitoitusohjelmistojen Finnwood ja Virtual Systems Jig -osaaminen eduksi)
- asiakaspalveluhenkisyyttä
- oma-aloitteista ja pitkäjänteistä työskentelyotetta

 Henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

 Toimeksiantajamme tarjoaa
- Haastavan ja monipuolisen työn yksilöllisten ja eri talotyyppien rakenteiden suunnittelun, mitoituksen ja vakioinnin parissa.
- Tehokkaat ja nykyaikaiset suunnittelutyökalut sekä tulokset huomioivan kilpailukykyisen palkkausmallin.
- Teet asumisen tulevaisuuteen vaikuttavaa merkityksellistä työtä ja pääset mukaan kehittämään rakentamista ilmastovastuulliseen suuntaan.
- Työhösi saat tukea koko Passiivikivitalot-tiimiltä.
- Työyhteisön yhteishenki on erinomainen, ja yritys panostaa henkilöstönsä osaamiseen. Passiivikivitalot on luotettava ja vastuullinen työantaja, joka haluaa olla myös paras ja halutuin työnantaja – hae mukaan huipputiimiin!

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior rekrytointikonsultti Pirjo Häyhä-Salovaara, puh. 0400 728 748,
pirjo.hayha-salovaara@aaltovoima.fi

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytätkö ystävällisesti sähköisen hakulomakkeemme, sillä työt alkavat nopealla aikataululla. Muistathan liittää mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista.

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin.

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY

 

Aalto Henkilöstöpalvelut koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Personalhusetin kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510096
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Lempäälä