Rakennesuunnittelija
Kontiotuote Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2021
Kontiotuote Oy
Kontiotuote Oy, yleisesti tunnettu Kontiona, on maailman suurin hirsirakennusten valmistaja. Toimitamme maailmanlaajuisesti n. 2000 rakennusta vuosittain. Kotimaan myynnin lisäksi vientiä on n. 20 eri maahan, tärkeimpinä Ruotsi, Ranska ja Japani. Olemme osa PRT-Forest -konsernia, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista. Olemme vahvasti mukana suomalaisen puutuoteteollisuuden kasvussa ja kehityksessä. Yhdistämällä osaavan työvoiman, uusimman teknologian sekä puumateriaalin parhaat ominaisuudet, olemme luoneet jo useita menestyneitä merkkituotteita. Työllistämme tällä hetkellä reilut 200 työntekijää.

Etsimme nyt Kontiotuote Oy:n suunnittelutiimiä täydentämään, jo kokemusta puu- ja hirsirakentamisesta omaavaa suunnitteluinsinööriä RAKENNESUUNNITTELIJAN tehtävään niin kotimaan kuin vienninkin projekteihin. Tehtävää on mahdollista hoitaa Oulun, Rovaniemen tai Pudasjärven toimistoilta käsin.

Tehtävässä tärkeimmät vastuualueesi ovat:

  • erittäin vaativien kohteiden rakenteiden suunnittelu ja mitoittaminen (yksilölliset talot/laajennukset/huvilat) sekä rakennekuvien laadinta
  • materiaalilaskenta ja alihankintaprosessien koordinointi
  • mallivastaavana toimiminen
  • osallistuminen suunnittelutoiminnan kehittämiseen

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto rakennusalalta (esim. RI/DI), kokemusta vastaavassa työtehtävässä toimimisesta sekä puu- ja hirsirakentamisen tietotaitoa. Hallitset ja opit nopeasti erilaisten suunnittelu- ja mitoitusohjelmien käytön, erityisesti CAD-järjestelmien osaaminen on tärkeää. Eduksi katsomme myös tietomallinnusosaamisen (BIM).

Osana työyhteisöä toimit sujuvasti yhteistyössä muiden kanssa ja sinulla on hyvät tiimityötaidot. Kyky hahmottaa kokonaisuuksia nopeasti, ongelmanratkaisutaidot sekä kyky yhdistää uutta olemassa olevaan tietoon ovat ominaisuuksia, joita tehtävässä menestyäksesi varmasti tarvitset. Nautit asiantuntijaroolissa toimimisesta ja koet palkitsevana kun pystyt auttamaan osaamisellasi myös muita.

Kontio on kansainvälinen ja maailman suurin hirsirakennusvalmistaja, jossa syntyy tuloksia ammattitaidolla ja oikealla asenteella. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän osana laadukkaan hirsirakentamisen tiimiä sekä kilpailukykyisen palkan lisäksi hyvät henkilökuntaedut. Uunituoreet, koko henkilöstön yhteistyöllä muokatut arvot ohjaavat toimintaamme ja vahvistavat työyhteisömme toimintaa entisestään.

Tule sinäkin rakentamaan parempaa tulevaisuutta kanssamme! Jätä hakemuksesi CV:n sekä palkkatoiveesi kera viimeistään 31.10.2021. Rekrytointia kanssamme hoitaa Eezy Personnel ja lisätietoja tehtävästä sinulle tarjoavat rekrytointikonsultit Antti Vimpari p. 040 845 5584 sekä Petri Heikkinen p. 040 752 9776.

Sijainti: Oulu, Rovaniemi, Pudasjärvi
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1501858
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu, Pudasjärvi, Rovaniemi