Rakennesuunnittelija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

                                                            
Oppaanasi rakentamisen viidakossa: Ko-Rak on rento ja joustava joensuulainen suunnittelutoimisto. He ovat erikoistuneet rakenne- ja elementtisuunnitteluun ja suunnittelevat projektit aina huolella alusta loppuun asti. 


Haemme asiakasyrityksellemme Ko_Rakille yhtä puurakenne- ja yhtä betonielementtisuunnitteluun erikoistunutta rakennesuunnittelijaa.

Työssäsi jatkat siitä, mihin arkkitehti jäi! Suunnitelijana pääset luomaan toteuttamiskelpoisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja rakentamiseen. Puurakennesuunnittelija työskentelee omakotitalokohteiden parissa ja ohjelmistona käytetään Archicadia. Betonielementtisuunnitelijan työvälineenä toimii Autocad ja Revit. Työntekeminen saa olla hauskaa, mutta lopputulos ei ole koskaan naurettava.

Oletko sinä Korakin perheen uusi jäsen? Jos pidät itsesi haastamisesta ja kehittämisestä, voit olla juuri etsimämme henkilö. Edellytämme hakijaltamme muutaman vuoden  kokemusta betoni- tai puurakenteiden suunnittelusta. Itse suunnitteluohjelmien käyttöön saat tulevalta tiimiltäsi tukea, joten esimerkiksi Archicadin osaamista sinulla ei välttämättä tarvitse olla.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä monipuolisten projektien ja tulevaisuuden haasteiden parissa. Jatkuvassa ammatillisessa ja henkilökohtaisessa kehityksessäsi tukenasi on koko tiimi, jonka vahvuutena on korkea keskinäinen luottamus ja arvostus toisiaan kohtaan. Ko-Rak on rento ja joustava ja haluaa pitään huolta, että työympäristö on miellyttävä sekä työ- ja vapaa-aika pysyy tasapainossa. 


Rekrytointi suoritetaan suorarekrytointina ja työsuhde on vakituinen. Palkkaus muodostuu kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Työpaikkaetuina on mm. veloitukseton työpaikkaruokailu, hyvä työterveyshuolto, hierontapalveluiden käyttö ja jne.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Huikeaa, hae siis jo tänään tai viimeistään 3.10.2021 ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta! 

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Matti Huovinen, p. 050 341 7993 /matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

                                     

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot