Rakennesuunnittelija
Rakennuskonsultointi K-Suunnittelu Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2021

Haemme rakennesuunnittelijaa Mikkeliin, Savonlinnaan tai Imatralle. Koulutukseltasi olet rakennetekniikan diplomi-insinööri tai insinööri ja sinulla on vähintään 5 vuoden työkokemus alalta. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta julkisten rakennusten, teollisuushallien ja kerrostalojen rakenne- ja betonielementtisuunnittelusta. Hallitset Tekla Structuren sekä betoni- ja teräsrakenteiden mitoitusohjelmien sujuvan käytön. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja haluat ottaa vastuuta tiimisi ja projektisi onnistumisesta. Lisäksi arvostamme asiakaslähtöistä ja innovatiivista ajattelutapaa.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, monipuoliset työtehtävät, etätyömahdollisuuden sekä mahdollisuuden itsesi ja yrityksen toiminnan kehittämiseen.

Kysy rohkeasti lisätietoja tarjolla olevasta tehtävästä toimitusjohtaja Riku Vihkolta, puh. 0440 360 900 tai riku.vihko@k-suunnittelu.fi. K-Suunnittelun toimintaan voit tutustua myös osoitteissa www.k-suunnittelu.fi. ja facebook.com/ksuunnittelu. Palkkaamme sopivan henkilön heti hänet löydettyämme. Työtehtävät voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoivomuksineen sekä CV:n voit jättää osoitteeseen riku.vihko@k-suunnittelu.fi. Hakuaika päättyy 31.3.2021.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot