(Poistunut julkaisusta)

Rakennesuunnittelija
Vahanen-yhtiöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2020

Vahanen-yhtiöt kehittää suunnittelun kokonaispalvelua, jossa yhdistyy vahva rakennetekniikan osaaminen uudella kokonaisvaltaisella tavalla muihin yhtiömme osaamisalueisiin. Tavoitteenamme on olla suunnannäyttäjä uudenlaisella konseptilla, jossa yhdistämme avoimilla rajapinnoilla rakennesuunnittelun eri huippuosaamiset saumattomaksi hybridikokonaisuudeksi asiakkaan eduksi.

Haemme korjausrakentamisen rakennesuunnittelijaa Espoon toimipisteeseen. Tehtävien pääpaino on vaihtelevissa korjausrakentamisen asiantuntijatehtävissä sekä rakennesuunnitteluprojektien projektinhallintatehtävissä asuin-, julkis- ja liikerakennusten ulkovaippa-, tilamuutos- ja peruskorjaushankkeissa.

Odotamme hakijoilta vähintään muutaman vuoden työkokemusta rakennesuunnittelu- ja projektinhallintatehtävistä, halua kehittää omaa osaamista ja kykyä kantaa vastuuta. Erilaisten laskentaohjelmien hallinta, rakennesuunnittelun ja rakennusfysiikan pätevyydet sekä Tekla-osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävien hoitaminen edellyttää rakennetekniikan diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutusta. Tehtävä on vakituinen, kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tervetuloa mukaan osaavaan ja alati kehittyvään joukkoomme! Tarjoamme työn mielenkiintoisten projektien parissa kasvavassa konsernissa - meillä pääset rakentamaan uraasi Vahanen-yhtiöiden yli 500 osaajan joukossa ja pystyt hyödyntämään konsernin edut ja mahdollisuudet. Henkilöstöetuihimme kuuluvat lounas- ja puhelinedun lisäksi mm. vapaa-ajan tapaturmavakuutus, ePassi, sairaan lapsen hoitopalvelu sekä Vahanen Akatemian monipuolinen koulutustarjonta.

Lupaamme hyviä maanantaita

Me lupaamme pitää vahaslaisten mielen virkeänä. Siinä auttavat monipuoliset ja haastavat työtehtävät, erilaiset urapolut, mahdollisuudet vaikuttaa asioihin, kannustava työilmapiiri, koulutusmahdollisuudet, poikkeuksellisen mukavat työkaverit sekä henkilöstöstä välittäminen, yhdessä tekeminen ja kaikin puolin reilu meininki. Yhteinen tavoitteemme on, että kaikista on aina mukava tulla töihin – myös maanantaisin.

Hakemukset ja lisätiedot

Jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi tehtävään alla olevan painikkeen kautta viimeistään sunnuntaina 31.5.2020. Haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Vahanen Suunnittelupalvelut Oy:n Marko Latvala (johtaja, korjausrakentaminen): puh. 041 5152 433, sähköposti marko.latvala@vahanen.com.