(Poistunut julkaisusta)

Rakennesuunnittelija
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020
Me lainaamme oikeita rakennuksia. Lainaamme asiakkaidemme tarpeiden mukaan suunniteltuja ja rakennettuja koulu-, päiväkoti-, toimisto- ja hoivatiloja 50 vuoden kokemuksella. Parmaco -rakennukset valmistamme omissa tehtaissamme. Julkisen sektorin lisäksi asiakkaitamme ovat teollisuus, valtionyhtiöt ja liikelaitokset sekä yritykset. Parmacolaisia on yli 200 ja kasvamme sekä Suomessa että Ruotsissa.

Kasvusta johtuen tarvitsemme lisää asiantuntijoita:

Rakennesuunnittelija

osaksi teknistä suunnittelijajoukkoamme. Työpisteesi voi sijaita missä tahansa toimipisteistämme: Tampere, Kuopio, Leppävirta, Liminka tai Pyhäjoki. Tehtävääsi kuuluu kohteiden rakennesuunnitelmien tekeminen, vastuullisena rakennesuunnittelijana toimiminen, viranomaistyöskentely, suunnitelmien tarkastus ja ohjeistus. Osallistut myös tuotekehitykseen ja olet tietoinen rakennusmääräysten kehityksestä ja niiden vaikutuksesta järjestelmiemme rakenneratkaisuihin. Projekteissamme olet tärkeä osa projektiorganisaatiotamme. Tuet tietotaidollasi myös organisaatiomme Ruotsin projektien rakennesuunnittelua. Raportoit tehtävässäsi tuotannon suunnittelupäällikölle.

Sinulla on tehtävään sopiva rakennusinsinöörin tai DI:n koulutus sekä muutaman vuoden kokemus puu-, teräs- ja perustusrakenteiden rakennesuunnittelusta, yhteistyöstä lupaviranomaisten kanssa ja vastuullisena rakennesuunnittelijana toimimisesta.

Pystyt kantamaan vastuuta ja sinulla on paineensietokykyä. Lisäksi olet oma-aloitteinen ja positiivisella asenteella varustettu joukkuepelaaja. Olet myös tottunut käyttämään englantia työssäsi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Parmaco Oy:n tekninen johtaja Maarit Auvinen, puh. 040 641 2245 ja tuotannon suunnittelupäällikkö Antti Soininen, puh. 050 300 1218 sekä StaffPointissa Pasi Honkalahti, puh. 040 844 7707.

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 24.2.2020 mennessä StaffPoint- sivuston kautta. https://www.staffpoint.fi/tyonhaku-ja-ura/tyopaikat. Huomaa, että käsittelemme kiinnostuneiden hakijoiden tietoja jo hakuaikana, eli toimithan nopeasti.