(Poistunut julkaisusta)

Rakennesuunnittelija
SVAPA OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

ETSIMME NYT KAHTA (2) RAKENNESUUNNITTELIJAA 

TYÖTEHTÄVÄ

Vastuusi on rakenne- ja korjaussuunnitelmien laatiminen, mutta hakijan kokemuksesta riippuen tehtäviin voi kuulua myös valvontaa sekä eri työmaaprojektien johtamista. 

TYÖTEHTÄVÄ VAATIMUKSET

Sinulla on tehtävään soveltuva rakennusinsinöörin koulutus sekä riittävä (4+2 v) suunnittelukokemus vaativien kohteiden suunnittelua varten. Hallitset nykyaikaiset suunnitteluohjelmat ja haluat tehdä työsi omatoimisesti, huolellisesti ja vastuullisesti. 

TARJOAMME SINULLE

Vakituisen, mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn nuorekkaassa joukossamme, ajanmukaiset välineet ja ohjelmistot sekä kilpailukykyisen palkan. Avustamme myös asunnon saamisessa, mikäli muutat Raaheen. Oulusta pääsee kulkemaan töihin edullisesti myös kimppakyydeillä.

MEILLÄ VIIHDYT JA MENESTYT

Jos olet positiivinen, vastuuntuntoinen, omatoiminen ja joukkuepelaaja

YHTEENVETO

Työtehtävä:     Rakennesuunnittelija
Toimipaikka:   Raahe
Palkkaus:         Kiinteä kuukausipalkka
Työsuhde:       Vakituinen ja kokopäivätyö

LISÄTIETOA SINULLE ANTAA
    
Tutustu Svapa Oy:n toimintaan verkkosivuillamme www.svapa.fi ja kysy lisätietoja myös puhelimitse tai sähköpostilla: toimitusjohtaja Paavo Koskela p. 050 529 0012, paavo.koskela@svapa.fi

HAKEMINEN

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV sähköpostilla 8.3.2020 mennessä: paavo.koskela@svapa.fi. Laita viestikenttään aiheeksi: ”HAKEMUS RAKENNESUUNNITTELIJAKSI”