(Poistunut julkaisusta)

Rakennesuunnittelija
Optiplan Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Haemme nyt rakennesuunnittelijaa huipputiimiimme Korjausrakentamispalveluun  Helsingin Ruskeasuon toimistollemme. Tule meille osaksi motivoitunutta, huipputasoista ja tulosta tekevää tiimiä! Meillä voit edetä urallasi alan johtavaksi asiantuntijaksi tai esimiestehtäviin. Tule työskentelemään aidosti monialaiseen suunnittelutoimistoon mielenkiintoisten projektien pariin!

Rakennesuunnittelijana

  • toimit asiakasrajapinnassa ja vastaat projektien suunnittelusta sekä ohjauksesta
  • toimit myös projektipäällikkönä omassa rakennesuunnitteluryhmässä
  • vastaat osaltasi tiimisi projektien onnistumisesta

Toivomme sinulta

  • Insinööri- tai DI-koulutusta sekä
  • vaativien rakenteiden suunnittelijapätevyyttä rakennusfysiikka-, betoni- ja/tai teräsrakenteissa tai lähiaikoina saavutettavaa vastaavaa pätevyyttä.

Olet ulospäin suuntautunut, yhteistyökykyinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työtehtävässä menestyminen edellyttää, että työskentelet itsenäisesti vaihtelevien korjausrakentamiskohteiden parissa.

Tarjoamme sinulle
motivoituneen ja innostuneen ilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittyä rakennusalan moniosaajana huipputiimissä, jossa sinullakin on mahdollisuus tehdä hyvää tulosta. Meillä teet yhteistyötä arkkitehtien, LVIA-E- ja sähkö-suunnittelijoiden kanssa. Optiplan tarjoaa monipuolisesti uramahdollisuuksia ja työympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat onnistumisen halu ja vastuullisuus. Tarjoamme myös suuren NCC- konsernin kilpailukykyiset henkilöstöedut. 

Lue lisää yrityksestämme
www.optiplan.fi

Hae
tehtävää konsernin rekrytointijärjestelmän kautta ( https://optiplan.fi/meille-toihin/) . Muistathan liittää hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 27.9.2019

Lisätietoja

Petri Paavilainen, toimialajohtaja

010 507 6146, petri.paavilainen@optiplan.fi

Optiplan Oy on luotettavin rakennusalan kokonaissuunnittelukumppani. Hyvä suunnittelijatiimi on enemmän kuin osiensa summa. Haemme nyt lisää innostuneita tekijöitä n. 200 ammattilaisemme tueksi. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Asiakasverkostomme kattaa koko maan. Optiplan on osa kansainvälistä NCC-konsernia.