(Poistunut julkaisusta)

Rakennesuunnittelija
Jukkatalo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019

Liiketoiminnan kasvaessa haemme vakituiseen työsuhteeseen

RAKENNESUUNNITTELIJAA/TUOTEKEHITYSINSINÖÖRIÄ Pyhännälle tai Ouluun

Tehtäviisi kuuluu yrityksemme valmistavien pientalojen rakennesuunnittelu. Suunnitteluun kuuluu rakennepiirustusten tuottaminen työmaalle sekä tarvittavat lujuuslaskennat. Tuotteiden ja palveluiden kehittäminen on meillä jatkuva prosessi ja sinäkin pääset antamaan panoksesi tuotekehitykseen liittyvissä tehtävissä.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa insinöörinkoulutusta, aikaisempi rakennesuunnittelukokemus katsotaan eduksi. Työotteesi on oma-aloitteinen ja aktiivinen. Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot ja kyky hahmottaa kokonaisuuksia. Vertex BD osaaminen luetaan eduksi.

Tarjoamme haastavia, monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä kehittyvässä työympäristössä. Ahkeralle tekijälle on vakituinen työpaikka tarjolla konsernissa, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Teemu Aitto-oja 050 4316600. Varmimmin tavoitat hänet to 11.7. klo 12-14, pe 19.7. klo 14-16 ja 29.7. lähtien.

Lähetä hakemuksesi ja liitä mukaan cv:si sekä palkkatoiveesi 4.8.2019 mennessä osoitteeseen teemu.aitto-oja@jukkatalo.fi