(Poistunut julkaisusta)

Rakennesuunnittelija
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2018

Haemme taloyhtiö- ja toimitilapalveluihimme rakennesuunnittelijaa korjausrakentamisen ja uudiskohteiden erilaisiin rakennesuunnittelun tehtäviin. Työ käsittää monipuolisesti taloyhtiöiden sekä liike- ja toimistotilojen peruskorjausten (mm. julkisivukorjaukset ja linjasaneeraukset) suunnittelutehtäviä aina piirtämisestä ja mallintamisesta vaativiin betoni-, teräs- sekä puurakenteiden korjaussuunnittelutehtäviin.

Odotamme sinulta:

  • DI, RI tai Ins. AMK. koulutusta
  • Vähintään 2 vuoden työkokemusta
  • Autocad-ohjelman hallintaa
  • Yhteistyötaitoja, mutta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Uteliasta ja motivoitunutta asennetta

Lisäksi luemme eduksi laskentaohjelmien hallinnan. 

Pääset itse aktiivisesti vaikuttamaan toimenkuvaasi omien toiveidesi ja kokemuksen sekä osaamisen mukaan. Henkilöstön ammattitaito ja työviihtyvyys ovat meillä avainasioita.

Emme odota sinun olevan valmis asiantuntija, vaan tuemme sinua urallasi kehittyäksesi. Tarjoamme sinulle alan johtavana rakennusalan suunnittelu- ja konsulttitoimistona innostavan työympäristön Suomen kiinnostavimpien yhteistyökumppanien kanssa, tehokkaat työkalut, laajan asiantuntijajoukkomme tuen ja kilpailukykyiset edut.

Kiinnostuitko?

Kerro itsestäsi lisää ja lähetä vapaamuotoinen CV:si ja hakemuksesi nettisivuillamme www.granlund.fi/ura sunnuntaihin 22.4.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Juhani Aalto, p. 050 69655 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi sekä ryhmäpäällikkö Markus Heinonen, p. 050 528 0975 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.