(Poistunut julkaisusta)

Rakennesuunnittelija
Tampereen Tilapalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2018

Haemme joukkoomme rakennesuunnittelijaa, joka vastaa pienten korjausrakentamishankkeiden rakennesuunnittelusta. Lisäksi tehtäviin kuuluu asiantuntijana oleminen isoissa rakennushankkeissa ja työmaa-aikainen suunnittelijavalvonta. Rakennesuunnittelija toimii suunnittelutiimissä, yhteistyössä rakennuttajien, suunnittelijoiden ja valvojien kanssa.

Arvostamme erityisesti korjausrakentamisen suunnittelukokemusta sekä suunnittelutehtävissä hankittua itsenäisen ja vastuullisen työn kokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää valmiutta itsenäiseen ja myös ryhmätyöskentelyyn sekä kokonaisuuksien hallintaa, innostusta oman ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulu- tai aiempaa opistotasoista alan tutkintoa sekä suunnittelualan ohjelmistojen ja yleisten toimistosovellusten hallintaa. Tehtäväs­sä katsotaan eduksi suoritetut pätevyydet (esim. FISE) ja alan täydennyskoulutukset. Eduksi katsotaan muut hyvät ICT-taidot ja kyky omaksua uusia tietojärjestelmiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Mauri Niemi, puh: 050 345 1062 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen www.personnel.fi kautta 29.4.2018 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.