(Poistunut julkaisusta)

Rakennesuunnittelija
Bonava

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme?

Haussa on nyt Helsinkiin

Rakennesuunnittelija

Rakennesuunnittelijana vastaat projektien rakennesuunnittelusta ja varmistat omalta osaltasi suunnittelun yhteensopivuuden ja toteutuksen tehokkuuden.

Sinun roolisi

Vastaat asuntosuunnittelun koko elinkaaresta aina luonnossuunnittelusta toteutussuunnitteluun ja toimit yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Rakennesuunnittelijan tärkein vastuu on nähdä oman työnsä osuus suunnittelun kokonaisuudessa, jotta projekti voi edetä velvollisuuksia noudattaen, oikea-aikaisesti ja laadukkaasti eteenpäin.  Nuoressa organisaatiossa sinulle annetaan paljon vapautta toiminnan sekä tehtävänkuvan kehittämiseen. Tehtävä sijaitsee Helsingin toimipisteessämme, Sanoma- talossa.

Odotamme

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa AMK tai DI tutkintoa. Lisäksi toivomme sinulta asuntosuunnittelukokemusta sekä näyttöjä itsenäisestä projektityöskentelystä. Toivomme, että olet henkilönä vastuuntuntoinen ja joustava ja että sinulla on tavoitteellinen tapa työskennellä. Sinulla on ajantasaista kiinnostusta ja näkemystä asumisen tulevaisuudesta ja  trendeistä. Tiivis yhteistyö sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa edellyttää sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja. 

Bonava

Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonava Suomea. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.

Join our journey

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen tunnuksella ”Rakennesuunnittelija/Bonava” sähköpostitse osoitteeseen applications@compasshrg.fi

Lisätietoa tehtävästä antaa konsultti Christa Gylling, puh. 050 584 0676 tai christa.gylling@compasshrg.fi.