(Poistunut julkaisusta)

Rakennesuunnittelija & -valvoja, Copla Oy, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020
Nyt sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään IT-suuntautuneessa insinööritoimistossa! Etsimme asiakkaallemme Rakennesuunnittelijaa ja -valvojaa erilaisiin hankkeisiin ja mikäli sinua kiinnostaa myös kehittäminen, pääset toteuttamaan itseäsi näiden työtehtävien parissa. Laita hakemuksesi jo tänään!
KUVAUS
Etsimme henkilöä Rakennesuunnittelijan ja valvontatyön tehtäviin. Työnkuvaasi kuuluvat rakennesuunnittelutehtävät eri projekteissa, jotka sisältävät peruskorjausta ja korjaushankkeita. Suurin osa hankkeista liittyy taloyhtiöremontteihin. Oletko kiinnostunut rakennesuunnittelun lisäksi valvontatyöstä? Jos vastasit kyllä, mahtavaa! Tehtävästä on mahdollista muokata osittain tavoitteitesi ja motivaatiosi mukainen, jotta pääset kehittymään ja kasvattamaan osaamistasi.

Tarjoamme


* Vakituisen työpaikan
* Osaavien kollegoiden tuen
* Hyvät kehittymismahdollisuudet

TYÖNKUVA

* Rakennesuunnittelun tehtävät
* Valvontatyö

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Rakennusinsinöörin tutkinto (rakennustekniikka AMK) tai olet opintojesi loppuvaiheessa ja voit työskennellä kokopäiväisesti
* AutoCAD-ohjelma hallussa, erityisesti tasopiirtämisen osalta
* Hyvä suomen suullinen ja kirjallinen kielitaito
* Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
* Itsenäinen työskentelyote
* B-ajokortti


Katsomme eduksesi aiemman työkokemuksen samankaltaisista tehtävistä esimerkiksi harjoittelussa tai kesätöissä.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen
* Työmäärä: Kokoaikainen
* Sijainti: Helsinki, Konala
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Copla Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Copla Oy on rakennusalan konsulttitoimisto. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Konalassa ja toimimme pääkaupunkiseudulla taloyhtiöissä rakennuttamis-, valvonta- ja suunnittelutehtävissä. Käytämme työssämme apuna kehittämäämme DocStarter® -asiakirjaohjelmaa ja panostamme voimakkaasti digitaalisten työkalujen hyödyntämistä arkitoiminnassamme, helpottaaksemme sinun työtehtäviesi hoitoa.