(Poistunut julkaisusta)

Rakennesuunnittelija, teollisuus (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Etsimme nyt suorarekrytointina rakennesuunnittelijaa asiakasyrityksellemme Pöyry Finland Oy:lle pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle osaksi mukavaa parinkymmenen hengen tiimiä. Pöyry on Suomen johtavia konsultointi- ja suunnittelutoimistoja. Toiminta on kansainvälistä. Yrityksen vahvuus perustuu kymmenien vuosien kokemuksen mukana tuomaan osaamiseen sekä kykyyn vastata asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin tarkoituksenmukaisesti. Toiminta-alue on kattava käsittäen infrasektorin, energia-alan, teollisuuden ja kiinteistösuunnittelun.

Tehtävässä suunnittelukohteet ovat moninaisia ja niistä vahva osuus on teollisuudella. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja osittain vaativia. Jokainen kohde on ainutlaatuinen, mikä luo monipuolisen, mielenkiintoisen ja antoisan työkentän. Suunnittelutyössä käytetään ajanmukaisia työvälineitä. Suunnittelukohteiden rakenteet koostuvat pääosin teräs- ja teräsbetonirakenteista.

Etsimällämme henkilöllä on rakennus- tai diplomi-insinöörin koulutus ja kokemusta rakennesuunnittelijan tehtävästä. Lähtökohdan tehtävässä menestymiseen luo matemaattinen osaaminen–hyvät laskentataidot, FEM-laskentaosaaminen on plussaa. Eduksi on myös 3D-suunnitteluohjelmien (Tekla Structures) hallitseminen. Työskentelysi on täsmällistä, huolellista, tarkkaa ja vastuullista. Tehtävään liittyy myös neuvotteluja ja kanssakäymistä asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien kanssa. Tehtävässä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työ on arkisin liukuvasti aikavälillä klo 08:00–16:30 tehtävää päivätyötä.

Pöyry vahvana alan ammattilaisena tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työtehtävän innostavassa ja hyvän ilmapiirin joukkueessa rakentamisen kehittyvässä maailmassa. Tässä sinulla on mahdollisuus työskentelyyn alan aitiopaikalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.