(Poistunut julkaisusta)

Rakennesuunnittelija Taloyhtiö- ja toimitilapalveluihin
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

Oletko rakennesuunnittelun tuleva tai nykyinen ammattilainen, joka innostuu parhaiden ratkaisujen etsimisestä yhdessä asiakkaan ja tiiminsä kanssa?

Haemme Helsingin Taloyhtiö- ja toimitilapalvelut -yksikköön rakennesuunnittelijoita, jotka voivat olla uransa alkuvaiheessa tai useamman vuoden kokemuksella toimivia ammattilaisia.

Meillä pääset näköalapaikalle mukaan kiinnostaviin hankkeisiin, mielenkiintoisten asiakkaiden ja teknisesti haastavien projektien pariin. Tyypillisiä kohteitamme on mm. taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen julkisivusaneeraukset, vesikattokorjaukset, salaojakorjaukset, linjasaneeraukset, kuntokartoitukset ja -tutkimukset, tilamuutokset ja perusparannukset.

Korjausrakentaminen kattaa Granlundilla suunnittelun, rakennuttamisen ja valvonnan sekä kuntokartoitukset ja -tutkimukset. Osaston tavoitteena on vastata korjausrakentamisen kasvavaan markkinaan ja asiakkaiden kanssa luoda koko kiinteistön elinkaaren kestäviä kumppanuuksia.

Tarjoamme sinulle innostavan työympäristön, tehokkaat työkalut, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen, laajan asiantuntijajoukkomme tuen ja kilpailukykyiset edut. Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille erityisen tärkeää. Henkilöstömme tyytyväisyys on 4,3/5 ja 98 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa eteenpäin.

Mitä toivomme sinulta?

  • Soveltuvaa rakennusteknistä koulutusta (DI, RI tai Ins. AMK. koulutusta)
  • Mahdollista aiempaa kokemusta korjausrakentamisen suunnittelun ja toteutuksen parissa
  • Suunnitteluohjelmistojen, kuten Autocadin ja Revitin, osaamista
  • Yhteistyötaitoja, mutta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Uteliasta ja motivoitunutta asennetta

Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme osoitteessa www.granlund.fi/ura keskiviikkoon 6.3.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Markus Heinonen p. 050 528 0975 ja yksikön päällikkö Juhani Aalto p. 050 69 655 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.