(Poistunut julkaisusta)

Rakennesuunnittelija, Skanditalot Oy (Turku)
Skanditalot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2020

Skanditalot Oy on Turun talousalueella toimiva paikallinen rakennusyritys, joka urakoi pientaloja ja As Oy -kohteita Turussa sekä lähikunnissa. Toteutamme asiakkaillemme laadukkaita, energiatehokkaita ja arkkitehtuuriltaan ajattomia koteja. Skanditaloissa yhdistyvät työhistorian tuoma taito, intohimo rakentamiseen ja tarkkuus tekemisessä. Skandinaavisuutta henkivät materiaalivalinnat tekevät taloista moderneja. Uskomme siihen, että laadukas talo erottuu ja kiinnostaa–ja yhdessä asukkaiden kanssa siitä muodostuu koti. Katso lisää www.skanditalot.fi.

Toimintamme ollessa vahvassa kasvussa haemme nyt rakennesuunnittelijaa vahvistamaan suunnittelutiimiämme. Tehtävänkuvassa olet mukana vastaamassa kokonaisvaltaisten pienurakointiprojektien rakennesuunnittelusta, mutta siihen on myös mahdollista sisällyttää muita monipuolisia työmaainsinöörin töitä (mm. hankintoja sekä määrä- ja kustannuslaskentaa).

Etsimämme työkaveri on monipuolinen rakennusalan ammattilainen, tai tuleva ammattilainen, jolla on jo vähintään hyvä perusymmärrys alasta, asuntorakentamisesta ja sen eri vaiheista. Hän on itsenäinen tiimipelaaja, joka hoitaa tunnollisesti oman osuutensa hyvällä asenteella ajantasaisia työvälineitä ja järjestelmiämme hyödyntäen.

Odotamme hakijoilta:
-tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusalan insinööri)
-noin 2-3 vuotta työkokemusta rakennesuunnittelusta tai avustavista suunnittelutehtävistä
-suunnitteluohjelmien (AutoCAD) hallintaa (Tekla Structures eduksi)

Millaista meillä on työskennellä?

Haluamme olla valtavirrasta poikkeava rakennusliike, joka pyrkii kehittämään talonrakennusta uusilla innovaatioilla sekä ratkaisuilla. Yhtiössämme työntekijät osallistuvat kehittämään yritystä ja pyrkivät löytämään ratkaisuja yhdessä työnjohdon kanssa tuleviin haasteisiin. Pyrimme tuomaan rakennusalalle vahvaa digitaalista kehitystä, sekä perinteisestä poikkeavaa tapaa ajatella ja kehittää rakentamista. Yrityksessämme esimiehet ja työntekijät luovat yhdessä kiinteän porukan, jossa projektit hoidetaan yhdessä. Työntekijät ovat yhtiömme tärkein kivijalka ja luomme heille kehittyvän ja innostavan ympäristön omien taitojen sekä yhtiön kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä asuntorakentamisen ytimessä menestyvän ja kasvavan yrityksen mukana. Meillä pääset näkemään aitiopaikalta koko rakennusprosessin rakennusluvan hakemisesta kohteen luovutukseen saakka. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme myös poikkeuksellisen hyvät työsuhde-edut.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Janne Lukanderille 10.06.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Lukander p. 050 411 0344.