Rakennesuunnittelija rautatieinfran pariin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.
NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto vuonna on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä, etsimme nyt
RAKENNESUUNNITTELIJAA
monipuoliseen ja vastuulliseen rooliin rautatieympäristön erikoisrakennusten pariin.

 

Rakennesuunnittelijana tulet osaksi rautatieympäristöön sijoittuvien rakennuksien suunnitteluprojekteja. Suunnittelukohteet vaihtelevat aina asemien ja huoltohallien rakenteista sähkönsyöttöasemiin tai hissitorneihin. Pääset tuomaan oman kädenjälkesi suomen rautatieinfraan sekä tämän hetken valovoimaisimpiin hankkeisiin kuten Tampereen Ratikka ja Pääkaupunkiseudun Raide-Jokeri.

 

Sinulla on taustallasi tehtävään soveltuva rakennustekniikan koulutus, ins. AMK tai DI. Olet jo kokemusta kerryttänyt suunnittelija mutta sinulla on edelleen halu kehittää omaa osaamistasi yhä vaativampiin suunnitteluprojekteihin. Erilaiset rakennusmateriaalit ovat sinulle tuttuja ja heittäydyt rohkeasti mukaan haasteellisimpiinkin projekteihin. Sinulla on asiakaslähtöinen asenne ja aktiivinen sekä vastuullinen tapa toimia. Käytät suunnitteluohjelmistoja vahvalla ammattitaidolla ja omaksut tarvittaessa myös uudet ohjelmistot. Eduksi katsomme kokemuksen tietomallintamisesta. Työ pitää sisällään jonkin verran matkustamista kotimaassa. Oma työpisteesi voi sijaita joko Helsingissä, Tampereella tai Oulussa.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi mielenkiintoisia ja haasteellisia suunnitteluprojekteja. Pääset osaksi 17 hengen alan ammattilaisista koostuvaa tiimiä, saat ympärillesi kehittyvän ja eteenpäin katsovan organisaation sekä tiimin vahvan tuen.

Mikäli tämä paikka on sinun seuraava askel urallasi, laitathan hakemuksesi heti, kuitenkin viimeistään 8.3.2019 www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Tiinaleena Anttila puh. 050 386 9841.

 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1238432
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere